Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Roháčske plesá s deťmi

Diskusná téma K článku: Roháčske plesá s deťmi

Pri hľadaní možností, kam s deťmi v Západných Tatrách, nám so železnou pravidelnosťou vychádzal jeden a ten istý výsledok. Zoberte ich k Roháčskym plesám. Až človek nadobúdal pocit, že to bude nejaká nenáročná prechádzka. A tak teda na konci prázdnin 2015, počas stabilného počasia s minimálnou pravdepodobnosťou výskytu búrok, prichádzame na veľké parkovisko pod Spálenou dolinou, kde výlet začína.

Knor

Siel som tuto prechadzku ako prcek s rodicmi, no ako pises v zavere, treba ju ist opacnym smerom. Detom zvycanje robi vacsi problem stupanie, ako klesanie.
Tiez sa mi mari, ze sme vtedy parkovali kdesi na Adamculi. Len vtedy sa po horach potulovalo ovela menej ludi, ako teraz. :-?

Adina

Tuto turu sme absolvovali so 4 rocnym prckom, ktory musel cely okruh odslapat po vlastnych. Nemal ho kto nosit. Povodny plan bol iba Rohacsky vodopad. Pri plesach sme si uzili sneh. Az pri studnicke padla poznamocka, ze ho uz bolia nozky. No ked videl chatu, kde sme slubovali obcerstvenie bez reptania pokracoval. Neskutoce som toho maleho cloviecika obdivovala. A ked sme sa vratili na chatu vystrajal s ostatnymi chalanmi akoby v ten den oddychoval.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma