Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Kaňova jama

Diskusná téma K článku: Kaňova jama

V lete minulého roku som sa v rámci veľkého letného vandra zatúlal do Oravskej Magury. Lákal ma tu dlhý výbežok hrebeňa, vybiehajúci z mohutného vrchu Príslopec a končiaci nad obcou Lokca. Časť tohoto bočného hrebeňa som v zime roku 1995 na bežkách prešiel, ale celý jeho prechod som absolvoval až teraz. V tých časoch tu nestáli žiadne objekty, kde by sa dalo ukryť pred búrkou alebo núdzovo prenocovať. Situácia sa do dnešných dní výrazne zmenila, a tak v tomto priestore turista nájde hneď niekoľko stavieb, kde sa dá prečkať nepohoda alebo núdzovo zabivakovať.

Tono

Ahoj Mato, aj som uvazoval, ze opisem kazdy jeden pristresok zvlast, nakoniec som sa ale rozhodol opisat ich spolu. Lebo prave posledne dva su sucastou sakralneho miesta, nebolo by asi moc dobre ich takto uverejnovat. Pozdravujem.

Daulagiri

Pekne Tóno, tadiaľto som sa túlal v 2014-tom, krásne končiny. Tento prístrešok aj ten v sedle nad Vaňovkou už vtedy stáli a využil som ich na oddych, ale ten posledný pri Vasiľovskej kaplnke je novšieho dáta. Je dobré takto súhrnne ich opísať.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov