Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma Tatranska magistrala

Diskusná téma Tatranska magistrala

Caute, jsem z cech a potreboval bych pomoct naplanovat prechod tatranske magistraly. Chtel bych jit z Podbánské az na Velke biele pleso. Do podbánské jsem schopen dostat se ale mam problem s cestou zpet. Potreboval bych poradit jak se dostat z velkeho bieleho plesa do Popradu.

Gustoh

Z Velkeho bieleho plesa peso do Tatranskej Lomnice a odtial bud autobusom alebo vlakom do Popradu.
Na stranke cp.sk$ret si mozes pozriet presne odchody autobusov aj vlakov.Dufam ze nejdes sam a podrobne si predtym nastuduj mapu a zober si ju aj so sebou.

Peter61

z Bielej vody ide bus, fin t je v tom, ze do CP treba zadat
Tatr.Lomnica/Vysoké Tatry,Biela Voda

Rc1

gustoh preco dufas ze nejde sam? kopec ludi chodi samo. pri vyhladavani v cp naozaj treba zadavat krkolomne nazvy ako pisal Peter61 aby ti naslo zastavku

Gustoh

Preto som sa spytal ci nejde sam lebo podla prispevku sa zda byt autor dost neskuseny co sa tyka turistiky a aj orientacie v mape.Ale mozno sa mylim a je to len moj pocit.Mimochodom ja chodim uz takmer 30 rokov sam po slovenskych horach.Z asi 50 tur za rok idem sam asi tak 45 kedze vsetci v mojom okoli su lenivi niekam ist tak uz nikoho ani nevolam a chodim sam.Skoro rano z Trnavy a vecer naspat.

Peter61

@gustoh,
podla prispevku sudim, ze auto nezvlada zasttavku
(Kežmarská) Biela voda v cp.sk

Gustoh

@Peter61
myslel si "auto" alebo "autor"....

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov