Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Sebechleby – Mladá Hora – Šipice – Dudince

Diskusná téma K článku: Sebechleby – Mladá Hora – Šipice – Dudince

V októbri 2016 som sa po druhýkrát ocitol v kúpeľoch Dudince na rehabilitačnom pobyte. Keďže liečebné kúry prebiehali zásadne doobeda, mal som dosť času na turistické vychádzky. Pred rokom som prešiel skoro všetko, čo sa dalo vidieť v širšom okolí a hoci som mal zopár dobrých tipov, pre zlé autobusové spojenie sa mi napokon podarila len jedna väčšia túra.

Knor

Na jar som sa tam motal (Dudince - Lisov a spat). Tiez som siel cestickou povedla Sinkovho salasa. Siel som tam kvoli hlavacikom jarnym a vtipne bolo, ze kvety kvitli iba na kosenej luke pred rezervaciou. V rezervacii, ktora bola zarastena vysokou travou, nekvitol ziaden. Opat nazorny priklad, ako nezmyselne funguje nasa ochrana prirody. Luka sa zacala chranit, prestala sa kosit a predmet ochrany (hlavacik jarny) zmizol.

Miroslav Svitek

Lubo, teraz som bol na Pobaltí a zažil som tam festival dychových hudieb zo všetkých troch republík. A tiež hrali okrem iného aj Beatles. Síce chvíľu trvalo, než som pochopil čo hrajú, ale znelo to zaujímavo. Takže nie je to až na 2 L vína - ten cimbal.

Lubo

Beatles na cimbale? Uff, tak na to treba asi hodne vina okostovat.

Miroslav Svitek

Boro, miestne vínko si dávam v kúpeľnom dome Minerál po večeroch, keď počúvam koncerty pre kúpeľných hostí. Taký Beatles na cimbale, ale aj gitarový sa potom celkom dobre počúva.

Boro

Miro, a ani sebechlebský samorodák si neokoštoval a ani sebechlebských hudcov si nepočul ??

TomXX

Pivničky aj líška super, len škoda že si nezašiel radšej na Starú horu, tam je super, trávili sme tam aj jedného Silvestra.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma