Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Pocta jesenným lazom na Vrchdobroči

Svatopluk Štěpánek

Mne sa tento kraj velmi páči.. to je slabé slovo. .
Iba teraz som si všimol fotky cintorína na Žihlave. Neviem, komu teraz patrí Stará krčma, ale viem, že tak pred 7 rokmi sa jej vtedajší majiteľ usiloval cintorín takto upraviť. Keď sme tam boli, bol celý zarastený burinou. Klobúk dolu.

Adee

Ako vidim, nie len ja som mal taky tazko popisatelny pocit z tejto prenadhernej lokality. Veru, je to jedna z mojich top.
Zial, fotky su takej kvality, kedze som fotil len mobilom, niekedy sa vydaria lepsie a niekedy na ne ani ja nemozem pozerat. :)

Knor

Pekna tulacka. Na jesen je fajn tulat sa ciastocne osidlenou krajinou. Uz aby prislo to babie leto.

Boro

Tomi,neviem ,či sa mi to zdá, ale akosi všetky podobné obchodíky a bufety miznú. Ale možno sa mýlim.

MiroBiker

Ked som sem prisiel prvykrat, bol som z tejto krajiny doslova uneseny. Dost tazko sa to definuje, preco sa tu clovek citi tak uzasne. Malebna neopakovatelne clenita krajina, krasne vyhlady, luky, zlaby, jarky, potociky, kaskady a... žiadni iní turisti. S občerstvením je to tam veľká bieda. Obchody a krcmy vo vrchoch sú už iba v Detvianskej Hute a na Látkach.

Tomi

boro: V tom obchodíku na Vrchdobroči som párkrát nakupoval, ale minulý rok bol zatvorený a domáci mi potvrdili, že už nastálo.

TomXX

Pekné, škoda len trošku horších fotiek. Hneď mi to pripomenulo jednu moju fotku z jesene 2011, samota Za jamami, kúsok od Bezovca :)

Baranček

Ja som to išiel opačným smerom z Mýtnej,ale pokračoval som do Hriňovej v máji 2013.Obchod na Brestine fungoval.

Boro

No Heňo, ale si mi dal. Týmto krajom sme sa túlali v r. 2004 o čom som tu aj uverejnil popis pod názvom " V kopcoch, kde pramení Ipeľ ". A musím priznať, že to bol jeden z tých najkrajších vandrov. Pri prezeraní fotiek sa mi okamžite vybavil obchod v tom osamotenom dome na fotke na Dobroči. Krásna spomienka. Vďaka.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma