Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma Kemp Podlesok

Diskusná téma Kemp Podlesok

Neviete kontakt na kemp Podlesok v slov. raji? lebo na kontakt stranke slovenskyraj.sk tam furt znie halali a mail tiež nejde.Chcel by som tam isť na veekend hikingovať a búvať do chatiek,ak to funguje,alebo prosim dajte tip na ubytko cca 5 figúrok Podlesoka môže byť aj Čingov alebo niekde kusok odtiaľ.ďakujem a prajem PF 2008 všetkým hikingáčom.

Bondo

ano, to socialisticke deja vu tam je stale...

Turista222

Neviete ako je to aktualne na Klastorisku? Stale su tam take hrozne ceny, obsluha, kvalita jedla, ako pred casom? Napr. pivo za 2e :)? Nebol som tam velmi davno.

Vikino

No skutočne to už bolo na čase. Na Podlesok chodím už 5 rokov cez prázdniny a naozaj to tam potrebovali obnoviť.

Tono

Chatova osada Klastorisko ... Ked som pisal clanky o zimnom prechode Sl. rajom, volal som na Klastorisko. Bolo mi povedane (uz 3x r. 2008, 2007, 2006), ze maju problem z vodou, tak neubytuvavaju. Podla slov najomcu-chatara, mozno by sa dalo dohodnut, pokial by prila skupina min. troch turistov a aspon na 5 a viac dni. Takze chatova osada Klastorisko je momentalne pre par turistov, na jednu, dve noci mimo! Bohu zial... Kontakt na Klastorisko najdes v tu hiking.sk/…/zimny_prechod_slo…

Funttomas

V zime býva chata na Kláštorisku často zatvorená pre mizivý záujem. Treba si to overiť telefonicky, príp. zavolať HZS Čingov, kde tiež poinformujú.

Piggy

Košariská nefungujú ,tak som sa to včera po tel.kontakte dozvedel.

Svacko

tie kosariska,ktore spominal tono mozem odporucit- sice je to vyse 5 rokov, ked sme tam ubytovani v tabore mali na starosti vyse 90 deti, ale bolo tam priijemne, vsade blizko, a ubytovanie- myslim,ze uplne bezne, na prespatie v pohodicke ;)
a za tu cenu 150sk/noc to vyzera urcite pre partiu fajn.
s.

Juro

Ahoj.ATC Podlesok môžem odporučiť,ak niesi práve náročný na ubytovanie!Pripravujeme recenziu na tento kemp.Recenzia na truntrek.sk$ret už čoskoro.

Marekrabek

rekreacne zariadenie RADOST mozem tiez odporucit, bol som tam pred 2 rokmi v septembri a aj s partiou na chatke a boli sme spokojni. nova kuchynka a soc. zariadenia.

Piggy

Ďakujem všetkym ,asi o 2týždne sa chystáme isť a skusim aj dať krátku info ako bolo,lebo spisovatel som zrovna nie ale pokusim sa Ešte raz ĎAKUJEM

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov