Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Svederník – Divina – Nesluša – Kysucké Nové Mesto

Diskusná téma K článku: Svederník – Divina – Nesluša – Kysucké Nové Mesto

Odkedy Ivan prišiel s novinkou, že nad Svederníkom postavili novú a tvarovo veľmi zaujímavú novinku, plánovali sme tam vyraziť. Mala to byť víkendovka, ktorá by spojila tri rozhľadne na kopci Tábor, Svederníckom vrchu a Zarúbanej Kýčere. Neustále nám do toho niečo prichádzalo, až som sa napokon rozhodol skrátiť to na jednodňovku a ešte po nej navštíviť aj prvý druholigový zápas "žlto-čiernych" po siedmych rokoch.

Knor

Albansko, tam by som sa niekedy rad vybral. Napises sem cosi o tom?
My sme boli v Macedonsku a kolegyna mala nejaku "alpikaciu" v smartfone (ci ako sa to vola). Ono v tej oblasti miestni ludia na turistiku moc nechodia, nema to tam tradiciu, preto je to drobatko narocnejsie.

Miroslav Svitek

Ak Ti to nezblbne, ako mne pred 20 dnami na Zla Kolata.To som bol podla Lokusu hlboko v Albansku.Ale zase dnes som sa vratil z vandru po cesko polsko slovenskom pomedzi a fungoval ako svajciarske hodinky.Ale stale je to o nohach a turistickom 5 zmysle

Knor

Vidim, ze dlho si neotalal. Zaujimava trasa.
Ja sa zatial technike vyhybam (s vynimkou starsieho GPS s minidisplejom na dohladavanie atraktivnych bodov podla GPS-suradnic), no pred mesiacom na Balkane som iba oci pucil, ako presne su moderne mapy do navigacie. Pohybovali sme sa po krasovej oblasti a kolegyna iba hlasila, ze turisticky chodnik je 3 metre napravo, potom nalavo. Rozoznat sa dal iba velmi tazko.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma