Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma Svk raj

Diskusná téma Svk raj

Ahojte hladal som ale nenasiel a ak ta rok 2012... Rad by som zobral zenu a 9r. dieta do svk raja ale neviem kde sa najlepsie strategicky ubytovat. Chcem ich zobrat na Tomaš. Vyhlad, Dobš.lad. jaskyna plus lahsiu turu. Velmi vas prosim vedel by mi niekto poradit kde odkial kam po akej znacke chodniku atd.

Dakujem pekne :)

Peter61

radim25:
s kompletnou diakritikou, bez gramatickych chyb a stylistickych průserov ?
To Lude nezvladne :-'

Radim25

Bol som pred dvoma týždňami, hotel Slovenský raj, pri Podlesku. Hotel má bazénik, dá sa aj polpenzia. Od hotela ide cesta cez sedlo Kopanec do Dobšinskej ľadovej jaskyne, odtiaľ je kúsok na priehradu Dedinky (Palcmanská Maša). Autom kúsok do Spišských Tomášoviec a odtiaľ krátka túra na Tomášovský výhľad. Dá sa ešte prielom Hornádu alebo roklina Suchá Belá, toto je dostupné z hotela bez auta. Len treba si, ako tu už bolo spomenuté, túry pozrieť v mape a potom plánovať a samozrejme svoje bude hrať aj počasie...

Akacia

My sme boli v Slov.raji minuly rok. Ak by Vam neprekazalo spat v stane,tak sa da spat aj v kempe na Dedinkach alebo na Podlesku (tam boli myslim aj chatky). Z oboch sa daju robit zaujimave tury. Z Dediniek na Geravy, Zajfy, da sa vselico,odporucam kupit mapu a vopred si premysliet trasy.Z Podlesku sa daju prejst rokliny Sucha Bela,Piecky,Velky Sokol je nadherny,Prielom Hornadu...je tam toho vela. My sme boli na dvakrat a nepresli sme vsetko,co sme chceli.Na Dedinkach sa da aj clnkovat.Hore na Geravach boli zvieratka.Detom sa velmi pacilo.

MarcelKE

Skús Hotel Čingov na Čingove, je to aj cez zľavu dňa, vírivky, sauny a bazén po zúre padne vhod, plus dobre varia. Odtiaľ je pekná túra na Klauzy (vodné dielo), dá sa urobiť aj pekný okruh cez Biely potok na Tomášovský výhľad (po modrej a zelenej) a z neho po žltej späť do Čingova. Vieš ísť odtiaľ aj Prielom Hornádu, buď celý alebo aspoň od Letanovského mlyna. Pekná trasa je aj ponad Prielom Hornádu. Z Čingova ešte odporúčam prechádzku na Kláštorisko a späť, trochu dlhšia ale pekná.

Lude

Chcem tam ist v dhurej pol sep. A autom.

Peter61

v kt. roku tam chces ist ? Doprava vlak/bus alebo vl. MV ?

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma