Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Rabštín a Haligovské skaly z Lesnického sedla

Diskusná téma K článku: Rabštín a Haligovské skaly z Lesnického sedla

Z nášho rodinného archívu vyberám tentokrát turisticky netypický výlet, ktorý sa nám prihodil pred dvomi rokmi. Ktoréhosi člena našej rodiny čakal jednu októbrovú nedeľu náročný športový výkon a ako naschvál sa v sobotu pred tým vydarilo počasie. Ísť na celodennú túru neprichádzalo do úvahy, no rovnako tak aj zostať doma. A tak som si spomenul na Lesnické sedlo, údajne fotogenické miesto v Pieninách, povestné svojimi jesennými hmlami. A na zámer preskúmať neďaleké bralo Rabštín, ktoré turistické značky tesne, ale predsa len obchádzajú. Ako kompromis sa to zdalo prijateľné, tak sme tam ráno vyrazili.

Daulagiri

Parádne počasie si trafil chlape v krásnej lokalite. Ach jaj, keby som to tam nemal tak ďaleko, hneď by som šiel tiež. Super fotky!

Knor

Ked ja ich tak moc chcem mat v zahrade... :-D

PaliT

Očuj, to bude najskôr chránený výtvor, ja by som ich radšej nikam neprekladal. Ale je pravda, že do poľštiny by sa možno zišlo... ;)

Knor

Mali ste nadherne pocasie.
Do tych Haligovskych skal sa planujem vybrat a prelozit ich. Zatial som siel iba po hrebeni (po cervenej znacke) nad nimi.

FunTTomas

Peťo: ranostajovia s fotodelami majú síce zábery možno aj zo zlatej hodinky, ale Ty máš pekné fotky a tiež pekný článok, čo oni zrejme nemajú. A ich fotky ostali len na pamäťových médiách, no takto sa môžeme potešiť aj ostatní, čo sme tam neboli. Paráda.

Boro

Nádherný kraj. Tíško závidím.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma