Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Rabštín a Haligovské skaly z Lesnického sedla

Diskusná téma K článku: Rabštín a Haligovské skaly z Lesnického sedla

Z nášho rodinného archívu vyberám tentokrát turisticky netypický výlet, ktorý sa nám prihodil pred dvomi rokmi. Ktoréhosi člena našej rodiny čakal jednu októbrovú nedeľu náročný športový výkon a ako naschvál sa v sobotu pred tým vydarilo počasie. Ísť na celodennú túru neprichádzalo do úvahy, no rovnako tak aj zostať doma. A tak som si spomenul na Lesnické sedlo, údajne fotogenické miesto v Pieninách, povestné svojimi jesennými hmlami. A na zámer preskúmať neďaleké bralo Rabštín, ktoré turistické značky tesne, ale predsa len obchádzajú. Ako kompromis sa to zdalo prijateľné, tak sme tam ráno vyrazili.

Boro

Nádherný kraj. Tíško závidím.

FunTTomas

Peťo: ranostajovia s fotodelami majú síce zábery možno aj zo zlatej hodinky, ale Ty máš pekné fotky a tiež pekný článok, čo oni zrejme nemajú. A ich fotky ostali len na pamäťových médiách, no takto sa môžeme potešiť aj ostatní, čo sme tam neboli. Paráda.

Knor

Mali ste nadherne pocasie.
Do tych Haligovskych skal sa planujem vybrat a prelozit ich. Zatial som siel iba po hrebeni (po cervenej znacke) nad nimi.

PaliT

Očuj, to bude najskôr chránený výtvor, ja by som ich radšej nikam neprekladal. Ale je pravda, že do poľštiny by sa možno zišlo... ;)

Knor

Ked ja ich tak moc chcem mat v zahrade... :-D

Daulagiri

Parádne počasie si trafil chlape v krásnej lokalite. Ach jaj, keby som to tam nemal tak ďaleko, hneď by som šiel tiež. Super fotky!

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov