Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma Restauracie Smokovce alebo Lomnica

Diskusná téma Restauracie Smokovce alebo Lomnica

Ahoj. Roky chodim do Tatier...ale potrebujem poradit, otazka je velmi hlupa. Roky sa snazim stravovat v potravinach, alebo ked treba tak na chatach, ale chcel by som sa spytat - co by ste odporucili v Smokovci alebo v Lomnici ako miesto na jedenie ? Priorita nech nie je predrazene...ideal na styl "u Lenky" na Strbskom Plese. Budem hadat - byvala Polska krcma v hornom, potom ta jedalen v hoteli Smokovec /?/. Zeby stal za to Penzion Raimund v Dolnom Smokovci ? Pacili sa mi napr. celkom hamburgery u Vanu. Dobre viem ake je to zle a drahe v nasich Tatrach /v sluzbach som rozmaznany Polskom/, tak budem vdacny aj za tipy na "najmensie zlo". A nie je pre mna prilis aktualne uvazovanie "ved si na dovolenke, tak si dopraj". Som tam tak casto, ze sa toho drzat proste nemozem :) Ale nie som az taky skrob, kedysi som vela skusal, ale skoro vzdy som trpko zaplakal. Diky za kazdu radu

Dbart

nemám veľa pochodené, ale už viem, kam sa ísť najesť v Smokovci: samoobslužná jedáleň Bistro a v Lomnici: Pizza Restaurant Marcello. Oboje je označené na Google mapách.

Vladeno

V Smokovci vedľa samoobslužnej jedálne cez cestu varí súdruh vedúci (ja ho tak oslovujem) :-) perfektnú držkovú a vlastne i ostatné veci. Podľa mňa i pre mňa za normálne ceny. Pán má úžasný dar slova a vie prehovoriť i na druhé jedlo. A perfektne sa najem i turka dám. Nikdy sa nestane, aby som po túre tam nezapadol.

Pinciotti

Diky. Minule som po dlhych rokoch vyskusal klasicky stanok na Strbskom Plese /ten co je najviac na rane, nie uplne dole ale trochu vyssie/ a teda bolo to take iste hrozne ako pred cca 10 rokmi - popletene objednavky, vsetko z plastu, nijaky zrakovy kontakt, 2 studene palacinky a kofola 6 eur /samoobsluha/. Ako to, ze to neskrachuje, to je nejaka mafia co medzi seba nikoho nepusti ?

Šaňi

V Tatranskej Lomnici vždy uviazneme v Lavíne. (reštaurácia priamo na stanici) a v Smokovci už spominaný Duo stánok. Detí, pivó, obedy, Małysz, Kubica.

Sona

V Lomnici je dobry bufet s polievkami, hamburgermi a inym teplym jedlom kusok za stanicou, asi 50 metrov smerom k hotelu Lomnica. Je to taky maly zltobiely domcek, neviem nazov.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma