Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Krajné – Veľký Plešivec – Vaďovce – Višňové

Diskusná téma K článku: Krajné – Veľký Plešivec – Vaďovce – Višňové

Po návrate z rozpálenej, skalnatej, horiacej a často bezstromovej Čiernej Hory som zatúžil po túlaní po nízkych kopcoch v tieni stromov. Zároveň som si tak mohol vyškrtnúť posledných päť kopcov z Malých Karpát medzi Jablonicou a Novým Mestom nad Váhom, ktoré som ešte nenavštívil. V piatok po práci som docestoval k rodine v Krakovanoch, pospomínal si na detstvo a ráno v sobotu ma autobus o 6.32 h odviezol do Krajného.

Knor

Z Bratislavy? Vsak aj s tym sa da zit :-D .
Vybehnut na vsetky kopce Malych Karpat je dobry napad. Paci sa mi.

Miroslav Svitek

Knor, ja som rodený bratislavčan. Mama je zo Straží, čo je ulica okolo Holešky a od roku 1941 sú zlúčené s Krakovanmi. Ale stále majú dvojo hodov, dvojo kostolov a dokonca aj dvojo Poľnohospodárskych družstiev. Do 15 rokov som tam každé leto pásol husi a mám tam ešte bratranca a tetku. Takže raz ročne tam skočím na hroby, pozrieť rodinu a v sobotu vyrazím na turistiku.

Knor

Aaa, Ty si z Krakova(n)? Ja som mal rodinu vo Vrbovom. Ale to bolo veeelmi davno.
Na tuto oblast mam pekne spomienky. Podvecer sme vystartovali po znacke z Noveho Mesta na Cachticky hrad. Lenze sa akosi rychlo zotmelo a my sme nemali ziadne svetlo. V lese sme zo vzdialenosti 10 cm zistovali, ci su blede flaky na stromoch znacky. Z hradu zislo, lebo sme do Visnoveho prisli az po polnoci, potom, ako z dediny odisiel posledny vlak. Do Noveho Mesta sme sa vratili po asfaltkach az rano a rovno sme isli ro roboty (brigada v Slovliku).

Nehemah

Pekná inšpirácia, v tejto časťi MK som veru ešte nebol :-)

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma