Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma Staré a raritné smerovky

Diskusná téma Staré a raritné smerovky

Počas potuliek po značkovaných chodníkoch mnohí natrafia na historické alebo inak nezvyčajné smerovky. Podeľte sa o ich fotografie.

Radim25

Mňa len napadlo pri pohľade na smerovník z r 1965, či by sa nedalo uverejňovať foto starých smerovníkov spred roku 1989, na pár som natrafil aj ja. Jednoducho by sa hodilo foto aj s rokom kedy bolo vytvorené, neviem to ináč rozbehnúť... Mám raritku rok 1958 aj pár z 80-tych rokov, ak niečo zaujímavé máte mohli by ste sem hodiť alebo zriadiť samostatnú tému, díky!

Baranček

Bol by to dobrý nápad s uverejňovaním starých smerovníkov zo 20 foto mám do ponuky.tento stojí za uverejnenie

Radim25

Škoda, že to nemalo väčší ohlas, ako tému to neviem zriadiť, tých starých už nemám viac, preto som vďačný za každý kúsok spred 89-teho, jeden ešte priložím, chlapi, dajte ešte čosi, prosím...

Gagigo

Radim25: Tých starých smerových tabuliek je ešte veľa. Hádam by bolo lepšie posielať ti ich priamo na mail. Alebo radšej tu?

MisoB

Prispejem dvojicou z roku 1971, sú oveľa zachovalejšie ako mnohé novšie.

PaliT

A nechce sa mi veriť, že toto nie je na Slovensku...

Ankap

Prispejem trojicou smerovníkov :)

Prvý z Pov. Inovca, ostatné z M. Karpát

Radim25

@ gagigo: vďaka za zriadenie disk. témy (teda aspoň si myslím, že si to bol ty), zopár raritiek pribudlo, ak čosi ešte zaujímavé máš a nechceš to dať sem, môžeš mi to poslať na mail, budem veľmi vďačný, nebudem to zdielať ani nijako používať, len rád si pozerám takéto starinky...
Chlapi ďakujem za foto, snáď tu ešte niečo pribudne?!

Vladimír Kobza

Táto téma je veľmi zaujímavá aj pre mňa. Napr. pred 2 týždňami som fotil na modrej Predajná - Sedlo pod Hrbom dvojicu starých smeroviek z r. 1964.

Celkovo ale možno povedať, že mám toho nafoteného kvantum v intervale ročníkov 1957-2017. Skôr potom bude asi lepšie riešiť také veci mailom s tými, koho to zaujíma. Je toho veľa, slúži to aj pre komplexnejšie spracovanie problematiky, len všetko chce čas.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum