Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Polhrebeňovka Javorníkov cez tri Vrchrieky

Diskusná téma K článku: Polhrebeňovka Javorníkov cez tri Vrchrieky

Keď si tak v máji na vandri Volovskými vrchmi sedíme pod strechou a čakáme, kým prestane pršať, padne otázka: „A čo naplánujeme na leto?“ Už po niekoľkýkrát hádžem do pléna na schválenie moje domovské pohorie – Javorníky. Už sme ich mali v pláne niekoľkokrát, ale vždy na jeseň, kedy nám plány zrušil skorý nástup zimy. Návrh je na moje potešenie jednohlasne odsúhlasený, pri pohľade do kalendára hneď navrhujeme dátum a po spomenutí plánov na leto medzi kamarátmi k nám postupne pribúdajú ďalší záujemcovia. Vyzerá to na masovú akciu. Predbežne by nás mohlo byť desať. Uff.

Daulagiri

Pekné putovanie, pre mňa sú Kysuce úplne neznámy kraj, no verím že raz sem isto zabrúsim. Vďaka za inšpiráciu.

Zdenči

rc1...ten srnec bol v Strážovských vrchoch hiking.sk/…/vricko_klak_straz…

Dopadlo to dobre, daroval som mu život :-) Mal som len doškrtanú píšťalu od parôžkov, bál som sa, či nemohol byť besný. Pre istotu som to vydezinfikoval zvnútra aj zvonku.
Ja si stále hovorím, že medveď nie je sprostý a utečie. Ale tento srnec - hrdina sa nechcel vzdať

Martin knor

Este ma napadlo, pri tej rozhladni kde ste spali som fotil vedla seba dva druhy vstavacov.

Knor

Siel som celu hrebenovku necele 2 mesiace pred Vami. Vtedy to v tejto casti pohoria este uslo, no v okoli Lazov pod Makytou som putoval takmer stale rubanami.
Najviac sa mi pacili samoty a kaplnky okolo hrebena, najmenej rarohy prezentovane ako "moderne umenie". Pri tych kaplnkach a samotach posobia "umelecke skvosty" ako past na oko. Vobec sa tam nehodia.

Janabilesova

Pekne putovanie, citanie aj fotky. Tiez by som chcela poznamenat, ze miest bez lesa na Kysuciach pribuda akosi neprimerane vela. Aj okolie Husarika vyzeralo kedysi uplne inak...

Zdenči

Vďaka Boro za koment. Chýbal si v Račkovej. Držím palce, nech operácia dopadne a výbornú

Boro

Parádny vander. Rád som si pripomenul ten kúzelný kraj.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov