Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Slovinská skala z Lacemberskej doliny

Diskusná téma K článku: Slovinská skala z Lacemberskej doliny

V minulom článku z Galmusu (Biela skala z Krompách) som sa zastrájal do zaujímavého a neopozeraného kraja na severe Volovských vrchov sa vrátiť. Čas nadišiel a na rad prišiel hlavný klenot Galmusu – krasová planina Slovinská skala. Avšak na rozdiel od podobných planín Slovenského krasu, na Slovinskú skalu nevedie turistická značka, a preto prvá návšteva môže nabrať dosť prieskumný charakter. Čo by mohlo znamenať predieranie sa húštinami, príkre svahy, slepé uličky, opakované otáčanie sa naspäť a podobné koreniny pravej turistiky.

Libor Durcek

Najkrajsia trasa je z Poraca po zelenej znacky do Sloviniek. Zlta znacka zo Suchinca do Poracskej doliny bola velmi znicena. Neviem ako je to teraz.

Martin knor

Pekne. Asi sa do tych oblasti vyberiem. Podla mapy to vypada, ze najjednoduchsie bude ist zo Sloviniek po zelenej a na navrat zvolit zltu a cervenu dolu Poracskou dolinou.

Tomka

Tiež sa chystám do toho kraja, vďaka za článok.

Wbk

Úžasné, najlepšia reklama na návštevu ďalšieho relatívne neznámeho, no o to krajšieho kúta tejto krajiny! :)

Daulagiri

Včera som sa s tohto kraja vrátil (Galmus atď.), ale tu som nebol a ani takéto výhľady neboli kvôli oparu. Toto je fakt zaujímavý tip a tie fotky a počasie total luxus, super!

Pafi

Perfektne opísané, foto parádne, takéto počasie je snom každého tuláka :o)

PaliT

Výborný tip toto, aj lákavé fotky. Isto sa tam pôjdem pozrieť.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma