Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma Najsevernejsi bod SR

Diskusná téma Najsevernejsi bod SR

Ahojte vsetci, vyzera to na pekny vikend, pride asi babie leto a chcel by som uskutocnit napad ktory mam uz dlhsie v hlave a to dat si turu na najsevernejsi bod SR, na Modralovu a prespat tam. Ma niekto info ako je na tom realne ten zrub, ktory by tam mal byt? Nechceme brat stan, len spacaky. O zrube je na Hikingu clanok, ale aj komentare k nemu su stare par rokov. Alebo ci je niekde v blizkosti napr zabedneny posed pred dvoch ludi... Diki za odpoved.

Daulagiri

Tento salaš si pamätám ako celkom fajn, stojí na veľmi peknom a osobitom mieste. Bol som tu však naposledy v lete 2012, ale tiež tu niekedy plánujem zimný nocľah.
"Najaktuálnejšia" info čo som našiel je na boudy.info/bouda.php?txt=cz… vľavo v časti poznámky, ale je z 9/2016, predpokladám že sa tam veľa nezmenilo.

FunTTomas

miso1099: odporúčam napísať priamo do diskusie k objektu, lebo keď zakladáš totožné témy, tak si to nemusí každý všimnúť.

Miso1099

Pozeram sem po dlhsej dobe a stale ziadna odpoved :-)
Nakoniec sa vtedy ziadna tura nekonala, ale napad mam stale v hlave.
Naozaj sa nenajde osoba, ktora by mala o tom zrube info?

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma