Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Levice – Vápnik (Šiklóš) – Čankov

Diskusná téma K článku: Levice – Vápnik (Šiklóš) – Čankov

Aj tento rok som sa dostal na rehabilitačný pobyt v kúpeľoch Dudince. Keďže som na rozdiel od predchádzajúcich rokov išiel sám, rozhodol som sa venovať rozhľadniam v širšom okolí Dudiniec. Ako prvé dve sa ponúkali rozhľadňa na Kalvárii priamo v Leviciach a kúsok ďalej, na travertínovej kope Vápnik (Šiklóš). Pátraním po internete sa ukázalo, že vežu na Kalvárii kvôli absolútne nemožným návštevným hodinám jednoducho nemôžem navštíviť, lebo by som sa nedostal včas späť do Dudiniec.

Martin knor

Paci sa mi ten kostolik v Kalinciakove. Uz minulu zimu som planoval prechadzku z Levic do Zemberoviec (Batoviec) cez Horsiansku dolinu. Snad mi to tuto zimu vyjde.

Ankap

na Tvoju (Vašu?) otázku znie odpoveď: na Slovensku asi áno. Hoci by nebolo na škodu veci kebyže je otvorená dlhšie (napr. celé popoludnie)

Miroslav Svitek

No ja som si ju len pozrel z okna autobusu, keď som sa v sobotu vracal z Dudiniec do Bratislavy. Mohla si napísať, keď si už na nej bola, či tie návštevné hodiny majú nejaké opodstatnenie. Voľným prístupom by hrozila devastácia?

Ankap

A ja som si zas pre zmenu návštevné hodiny ani nepozerala, lebo mi ani nenapadlo žeby nejaké mali byť :). Ale osud chcel, že som sa pri rozhľadni na Kalvárii ocitla presne počas tých 2 návštevných hodín kedy bola otvorená :D.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma