Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Hry s Kokso! drevinou a Ľahni! smrečinou

Diskusná téma K článku: Hry s Kokso! drevinou a Ľahni! smrečinou

Vlhký ranný horský vzduch nabáda prehĺbiť dýchanie a siahnuť na dno batoha po teplejšom oblečení. Les vonia jesenným lístím a láka oči poobzerať sa po skrytom dubáku. Pri pamätníku neďaleko obce Hiadeľ počuť štrngot náradia. V družnej debate si ho spolu s pílami, benzínom a batohmi chystajú študenti z východu, zamestnanci železiarní, manažér z Bratislavy, zanietený fotograf, cyklista s boľavým kolenom i rodičia s malou dcérkou. Tomu sa popod fúz usmieva lesník v klobúčiku, dvojica štebotavých turistiek a ich nesmelý šofér. Brigáda začína.

Ja?No!

Úsek Sedlo za Lenivou - Bacúšske Sedlo bol v septembri prepílený. Ale čo bude do zimy..... Veď aj teraz na prelome mesiacov celkom slušne pofukovalo.

Pavol "Chodec" Horvath

Dik za info.
Hlavne ma zaujima usek Sedlo za Lenivou > Bacusske Sedlo. Chcem tam ist v zime a naposledy ked som tam bol (cca 3 roky dozadu) tak sa to tam nedalo vobec prejst. A to nebol jediny blby usek Andrejcova > Donovaly.

Jana157

Ahoj, Pavol,
po nasej poslednej prechadzke na tomto useku (v juni a septembri 2017) bola priechodnost bez prekazok a aj znacenie v pohode. Ak nahodou mas ine info, budem vdacna za pozdielanie. Parbatka Jaffa

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma