Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: O dobrom skutku

Diskusná téma K článku: O dobrom skutku

Máme takú tradíciu, že každý rok na Štefana, t. j. Druhý sviatok vianočný, chodievame ráno na malú a nenáročnú dvojhodinovú túru. Je to hlavne preto, aby sme naše ťažko skúšané žalúdky a zlenivené telo dostali do akej-takej formy a mohli pokračovať v ďalšom prežieraní sa. Vždy je to len pánska záležitosť, a tak sa pri tom môžeme i nerušene porozprávať. A práve tam som sa dozvedel nasledovný príbeh. Rozprával mi ho kamarát Kamil.

Starec

Boro opäť si nesklamal (ak Ti môžem tykať). Ty si studnica zážitkov. Snáď budem mať niekedy šťastie Ťa osobne stretnúť. Mám obe Tvoje knižky. Len tak ďalej, držím palce!

TomXX

Krásne a aktuálne v tomto uponáhľanom svete...

Boro

Tá fotka je na ceste od kúpaliska, smer Blahavy (resp.Kamenná búda) v Zlatníckej doline.

Fotopitu

Prajem prijemny vecer,

kde je tato fotka urobena?

Krasne sviatky a vsetko dobre v Novom roku.

Dakujem

Jaro77

Pekný príbeh.Pochádzam z O strôžok,poznám tento kraj,mám Tvoju knihu kapor fatranský ale toto je Tvoj najkrajší vianočný príbeh,pekný aj keby nebol skutočný.

+Iko+

:) nádherný a poučný... dík Boro :)

FunTTomas

krásny príbeh a ešte krajší príklad ako honba za peniazmi zatemní rozum a potom sa vďaka peniazom zas všetko "napraví"...

Vladimir50

Pekný príbeh, naozaj je to pekné vianočné pohladenie duše. Odskočil som si od zdobenia stromčeka ku kávičke - a reku pozriem na hiking - a dobre som urobil. Aj tá kávička lepšie chutila. Boro vďaka.

Jana T.

Vďaka. Krásne svedectvá lásky... Tie sa rátajú... Požehnané Vianoce !!! :)

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma