Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma TV Relácia

Diskusná téma TV Relácia

Ahojte,

Mal by som začať produkovať TV reláciu pre Žilinskú regionálku TV Raj. Téma by mala byť outdoor-turistického charakteru. Mám takú predstavu, že by sa to robilo nejakým spôsobom, že by sa vždy prešla nejaká trasa v ZA/TN krají, s tým že by sa povedalo niečo o danej lokalite, možno by sa mohol zakaždým osloviť aj nejaký odborník na dané územie - teda rozhovor s ním + by som tam chcel dávať aj také typy (ako správne stanovať, rozkladať oheň, pohybovať sa v lese, možno dačo z horolezecstva atď) téma je to dosť široká, tak možnosti sú otvorené.

Ja to dokážem zabezpečiť po technickej stránke (kamera/strih) no potreboval by som niekoho, kto by to odmoderoval, tak ma napadlo, či tu by sa nenašiel medzi vami niekto, čo by mal chuť do takého niečoho ísť. Jedná sa o job, takže to samozrejme nebude zadarmo. ;) Zatiaľ je to tak, že by sa robili 2 časti mesačne, čiže by bolo treba 2 túry za mesiac zorganizovať. V rámci logistiky by bolo ideálne, keby dotyčný(alebo v kľude aj dotyčná) bol(a) zo ZA kraja, resp možno Považská/Trenčín - ja som z PB a dabing by sa pravdepodobne nahrával v PB (hoci vieme ho nahrať aj v aute teoreticky, takže toto by nebola až taká nutnosť)

Tož ak by ste mali záujem dakdo, pisnite mi do správy, alebo ak by ste aj vedeli o dakom vhodnom na takúto aktivitu, určite ho môžete odporučiť. Dôležité je, aby mal daný človek skvelé vyjadrovacie schopnosti, zmysel pre humor, vedel improvizovať, a mal kus kreativity v sebe. ;)

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Pavel Forgáč k článku: Medvedica Išiel som okolo 9.3.2024. Do búdy zrejme trochu zateká. Strecha by už potrebovala väčšiu opravu. Inak ok. Dnu čisto. Pri útulni pribudol nový veľký prístrešok s …

+ 33 ďalších príspevkov