Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Kdesi na Orave

Diskusná téma K článku: Kdesi na Orave

Bolo pekné a milé slovenské leto. Slnko svietilo presne tak, ako sme si želali, dážď sa objavil presne vtedy, keď to bolo nutné a správne, a teploty priam rozmaznávali rekreantov na priehradách a jazerách. A rovnako aj trampov a turistov na horách. Naozaj sme si to cenili. Ale ako sa hovorí: každého jedla sa preješ, keď ho ješ každý deň. A tak po dňoch spokojnosti prišli dni nepokoja a akejsi nervozity a my sme zatúžili po aspoň nejakom konflikte, či skôr po niečom, kde by sme neboli až v takom pokoji či pohode. Skrátka a dobre, potrebovali sme zmenu.

Boro

Chcel by som len vysvetliť, že v tom čase sme používali turistické mapy 1 : 100 000 , takže dnešná kvalita to naozaj nebola. Ale ako píše Zdenči, na žiadnej mape nie je všetko.

Kili99

Paráda! Krásne sa čítalo. Ďakujem za pekný príbeh a objednávam knižky :)

Zdenči

Pekné čítanie na dobrú noc :-) Na žiadnej mape nie je všetko

Ade.e

Mato: Ja sa este povazujem za mladeho, ale mapove aplikacie a smartfon veru nemam.
A aby som nezabudol, pekne citanie.

Martin knor

Pekny pribeh. Dnes uz papierove mapy nahradzaju aplikacie a vsetci mladi (a nielen ti) maju smartfony. Ale stale sa este daju najst neokukane miesta.

Beta

Ľubo vďaka , vidím, že raňajky mám už naplánované pár mesiacov vopred :-)))

Beta

Pekne si to napísal ! Veľmi príjemné čítanie pri raňajkách :-). A vidím že takýchto príbehov je tu viac.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma