Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Hermanovský šlid (Hermanovce – Vyšný Slavkov)

Diskusná téma K článku: Hermanovský šlid (Hermanovce – Vyšný Slavkov)

KST Chotárna Hermanovce 13 rokov organizuje zimné potulky v Bachurni, ktoré si v regióne vybudovali celkom slušné renomé. Keďže okrem trasy, ktorá sľubuje v slušnej snehovej nádielke perfektne bežkárske vyžitie, zároveň svojou priateľskou atmosférou na domovskej útulni Chotárna zahreje čajom nielen telo ale aj dušu návštevníka.

Pafi

Tomáš, pekný článok ako aj fotky, a počasie -vlaňajší január bol parádny! Krásny kraj, mám to tam rád, kto nepozná, hoj sa ta!
Vďaka!

PaliT

Aha, tak až teraz som pochopil niektoré časti textu, však ty si ani bežky nemal! :D

Pešia túra na akcii s bežkármi v sekcii skialp, ja dnes hádam ani nezaspím. Ani lem tote sňežnice si nemal.

Ade.e

Ono, (pre redakciu) ziadny problem, len to som nebol na bezkach ale peso, cize Tura. Akcia je sice primarne venovana bezkarom, ale samozrejme sa pridavaju aj pesiaci.
A len pre info: tradicna akcia KST CHotarna, Hermanovsky slid, nema trasu z Hermanoviec do Slavkova, ale len po utulnu Chotarnu. Do Slavkova som siel len ja sam.

PaliT

Príjemné čítanie a krásne inšpiratívne fotky. Začína ma to na bežky lákať stále viac.

Zaujímavé, že bežkárske výpravy pribúdajú v sekcii “skialp”, ktorý mňa osobne príliš nezaujíma, mám len pocit, že skialp je od bežiek vzdialenejší, ako bežky od “hikingu”. Bežkovanie mi vždy evokovalo zimnú turistiku, je to upgrade chôdze, keď už chodníky zabalí biela perina. Skialp už sa mi neodbytne spája s jazdou na lyžiach, freeride a pod.
Tak len teda rozdumujem, či je sekcia správne pomenovaná, lyze.hiking.sk sa mi javí výstižnejšie, ale fčúľ je už asi “pozdě Bycha honiti”...

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma