Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Lesnícky zrub Zelenô v Zelenej doline

Diskusná téma K článku: Lesnícky zrub Zelenô v Zelenej doline

Určite ste už mnohí zažili v horách náhlu zmenu počasia alebo inú patáliu, ktorá vás prinútila prenocovať v teréne. Preto je vždy dobre vedieť, aké sú možnosti núdzového bivakovania na trase. Jednu núdzovú situáciu som zažil počas výstupu na veľkofatranský salaš pod Suchým vrchom. Nečakaná smršť ma s kamarátom Rasťom donútila stráviť noc v Zelenej doline, kde sme v opustenej lesníckej chate Zelenô našli útočisko.

Rbr69

Hlavne, že okolo to sem tam aj kosia a je tam škôlka so stromčekmi... Možno to je fakt cieľ, že to potom ktosi kúpi za euro.

Boro

Tisíc krát škoda. Teraz to bude chátrať až do stavu úplnej devastácie a potom sa toho niekto ujme, a bude do toho investovať, aby to zasa postavil na nohy. Kurníkšopa, veď to predsa musí mať majitela.

Possum

Vzdy mi je luto, ked idem okolo. Krasna budka v krasnom prostredi a odchadza.

Na mna ten zdevastovany interier posobi deprimujuco a preto by som sa radsej vyspal v senniku trosku dalej po znacke smerom k Vysnej Revucej.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma