Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K fotke: Nová rozhľadňa

Diskusná téma K fotke: Nová rozhľadňa

Nová rozhľadňa, ktorá vyrastá na Dubni nad Žilinou. Keďže sú v okolí stromy a Dubeň je zalesnený, myslím, že rozhľadňa tu má svoj zmysel. Súradnice sú orientačné. Isto si všimnete, že sa už teraz dá vyjsť hore, je to na vlastné nebezpečie. V hornej časti je rozhľadňa ešte nedokončená. Zakrytá nebude, na zábradlí v najvyšších častiach budú po okrajoch sieťové výplne. Výhľady zhora stoja za to. Terén tu bol dnes dosť blatitý, najviac na chodníku. Uvidíme, či sa sem urobí aj nejaká lepšia prístupová cesta, keďže je predpoklad, že sem bude chodiť väčší počet ľudí.

Janabilesova

Tym Dubnom som myslela skor cely masiv Dubna. Ano, samotny vrchol Dubna je este o kusok dalej. Suradnice som upravila, dakujem. Ked som tam bola naposledy, tak samotna rozhladna ako taka sa zdala byt uz dostavana, akurat v spodnej casti bolo treba este dorobit podlahu a upravit bezprostredne okolie. Mozno tato zima, resp. skor nezima pomoze k tomu, aby rozhladnu oficialne otvorili skor.

Adina

Rozhľadňa vyzerá dostavaná. Veľmi zaujímavá. Tak ako každá nová. V deň mojej návštevy však ešte nebol povolený výstup. Mreža a reťaze.

Janka, ja by som jej dala tieto súradnice, čo mi moja mapa ukázala ... N49.23351 , E18.75745. Od vrcholu je to ešte asi 15-20 min v smere na Budatín, keď sa ide od Zástrania. Nečakala som, že tak ďaleko. Presne ale neviem, bo som fotila a kúsok som sa zdržala.

Janabilesova

Pytala som sa, kedy ma byt uplne dostavana, ale partia, ktora tam dnes bola, ma na starosti iba pletivo - nevedeli mi to povedat.

Adina

Ked som bola na rozhladni Spicak nad Strecnom, stretla som miestnych a ti mi o tejto rozhladni hovorili. Uz som na nu zvedava.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k fotke: Ako na Marse Pavol tak si aj ty bol v tom čase v teréne. Výhľady nám veru nevyšli. No bolo mi to zláštne čo sa to deje, až kým som okolo 9 ráno čítal, že po rokoch opäť dor …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Matobee k fotke: Zachádzka Bol som tam síce len raz v apríly, ale rovnako ma toto miesto silno zasiahlo. Podľa mňa sa naň nechytá ani blízka Kojšovska. Skutočne úžasné a pre mňa top miest …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Adina k fotke: Biela skala Ďakujem za upresnenie, domáci vedia najlepšie :-). Potešilo ma, že v tých vzdialených som sa nemýlia. Ešte mám nejaké restíky v okolí, teším sa na ich návštevu.

+ 2 ďalšie príspevky

Komentár

Paulovič pali76ZM k fotke: Znievske výhľady To hej. Počasie nám nevyšlo moc ideálne, ale výhľad zo Znievu je očarujúci. Chystali sme sa sem už pár rokov a tak nám tá oblačnosť až tak nevadila.

+ 2 ďalšie príspevky