Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Dachsteingebirge - okolo hrebeňa Gosaukamm

Diskusná téma K článku: Dachsteingebirge - okolo hrebeňa Gosaukamm

V západnej časti Dachsteinu je hrebienok Gosaukamm. Jeho najvyšším vrcholom je Bischosmütze, ale naň turistický chodník nevedie. Je tam však zopár kopcov, na ktoré turistické chodníky vedú. Na prelome júna a augusta som ich obehal a prešiel som aj dve atraktívne feraty. Známejšou je Intersport Klettersteig, ale páčila sa mi aj Albert Weiss Klettersteig.

Martin knor

To bude tym, ze s vekom sa tok casu zrychluje. Akurat prelom jesene a jari trva este stale akosi dlho.

K2

Na prelome júna a augusta? Tak to závidím. Aj ja by som chcela celý júl stráviť niekde v horách (ale so spáleným pupkom teda nie :-)).

Z toho extrémne dlhého rebríka sa mi hlava točí, už keď to vidím len na fotke...

Lubo

Ten rebrikomostik vyzera bombovo :-) Musime to tam ist znova pobehat.

Sona

Oooo, aky spomienkovy vylet som prave absolvovala. Intersport klettersteig bola moja asi prva ferrata. Este bez toho dlheho rebrika, ale zopar peknych pasazi s inymi rebrikmi tam bolo. Do toho nezazivne useky v zablatenej kosodrevine, kde sme nadavali. Trvalo nam to dost dlho, plus k tomu zostup zhora po neprijemnom skrapovom poli a este aj k chate a od chaty. Cestou dolu z chaty som normalne zaspala za chodze :)

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma