Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Fischbacherské Alpy na snežniciach

Diskusná téma K článku: Fischbacherské Alpy na snežniciach

Začiatkom roka sa každoročne zúčastňujem DP, aby som bol s komunitou diaľkoplazcov, lebo od marca sa väčšinou túlam sám po svojich trasách. Tento rok sa dvaja organizátori nedohodli a dali oba tradičné DP na termín 27. januára 2018 a mne sa tak na sobotu 20. 1. spravilo okienko, do ktorého prišla vhod ponuka od Pelého na výjazd do okolia sedla Alpl, neďaleko obce Krieglach v spolkovej krajine Steiermark v Rakúsku.

Miroslav Svitek

O týždeň tam šli kamaráti v nedeľu a vyrážali rovno hore z parkoviska v sedle. Trasy pre bežkárov krásne upravené a došli až na chatu, kam sme chceli pôvodne dôjsť. A snehu bolo samozrejme dosť.

Martin knor

Nie kazda tura sa vydari. Prekvapuje ma vsak, kolko snehu je okolo Stuhlecku. Pred tyzdnom som ho mal na Hochecku tak malo, ze som siel celu prechadzku so sneznicami v batohu. Asi sa treba vybrat do tejto oblasti.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma