Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Zimný okruh okolo Klenovej

Diskusná téma K článku: Zimný okruh okolo Klenovej

Keď nás povinnosti v ultra-trailovom združení zaviali do oblasti Chtelnice, Perinbaba sa práve rozhodla poriadne ponatriasať periny. A tak sme sobotný večer špekulovali nad viacerými možnosťami túr v Považskom Inovci. Napokon sme sa ale rozhodli vyraziť priamo od chaty v oblasti Výtok. Snehu bolo dosť aj tu a nebolo treba sa za krásnou zimnou prírodou nikam presúvať.

Martin knor

Na Vytok mam krasne spomienky. Este ako stredoskolak, ked to rekreacne zariadenie patrilo Slovnaftu, som sa tam vybral pozriet frajerku :-).

Potom som tam bol az pred 2 rokmi a parkoval som pod tym modrym flakom na mape. Asi to ma byt priehrada, bola vsak vypustena.

Dzakomoo

už chápem :) a dik za info o prístupe a parkovaní

Lubo

Lukas, dve predchadzajuce noci sme stravili na jednej z chat na Vytoku. Mali sme tam vyrocne stretnutie organizatorov ultrabehov (Mato organizuje MF100) a skutocne sme uvazovali o ture v nedelu v Povazskom Inovci. Lenze rano krasne nasnezilo, tak sme si povedali, ze dame turu priamo tam a je jedno kadial, proste peknym lesom. Dostali sme odporucanie na tento kratky okruh, tak sme si ho dali.

Miesto startu tury je dostupne autom, nie je tam ziaden zakaz. Aj miest na parkovanie je dost a nie "na hulvata". Takze v pohode odporucam.

Dzakomoo

pekná zimná túra :) ako to zvládol ten Maťo v bežeckých teniskách, asi to nebol dobrý nápad.. s prístupom je to tam ako, vyšli ste až na Výtok autom, nie je tam nikde zákaz vjazdu?

ešte malý detail, v úvodnom odstavci si určite chcela napísať MK a máš tam Považský Inovec

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma