Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma Kvalitný batoh 50-60 l ?

Diskusná téma Kvalitný batoh 50-60 l ?

Zdravím, nemám moc odskúšaných batohov tak by som bol rád za každý tip/skúsenosť s vašimi batohmi, hľadám batoh o objeme 50, maximalne 60litrov v cene 150-220e. Batoh bude použivany hlavne pri turistike s prespávaním v horách a viacdňových trekoch kde bude vystavený drsnejším podmienkam.

Vopred ďakujem za odpovede :)

Peter61

zaujimava nahoda, ze Barbora ma podobnu adresu, ako íšop v linku

Barbora39

príspevok zmazaný pre nesúlad s pravidlami HIKING.SK

Samosebou

Fjallraven je cenovo silene na tom...
Ja som fanusik znacky deuter, fakt to vedia robit. Mam od nich mensi 25 l batoh, ktory je moj univerzal uplne na vsetko a je paradny. Maju to premakane po kazdej stranke.

Maroso971

Vďaka za všetky odporučania, Fjallraven ale je už mimo môjho budgetu + predstavujem si inak stavaný batoh...Ak mi nepríde do cesty ešte niečo iné tak s najväčšou pravdepodobnosťou sa budem rozhodovať medzi týmito batohmi :

Osprey Kestrel 58
Thule Capstone 50
Deuter Futura Vario 50+10

Peter61

Moj TS Patagonia 80 lt ( povodne 2,30 kg) ma zaplatovany chrbat, dno a na doplnene materialove nosice. Bocne vrecka v pripade potreby obcas doplnam.
Prezil Aeroflot, Air India i transport nepalskou hromadnou dopravou.

Pekm

Lubo ten treksport batoh mam aj ja 70l a tento rok bude mat 20 vyrocie. Je super "na tazko" ale pokial clovek chce lahky batoh na dlhe denne pochody tak to nie je prave orechove aj ked zvyknut sa da. Zalezi na co to potrebuje maros. Ak minimalizuje vahu tak je dobry lahky batoh. Ak ide na tazko tak zasa taky ako deuter alebo treksport :-)

Lubo

Obavam sa, ze tvoj 13rocny v pohode prezije akykolvek novy z ponuky sucasneho Treksportu.

Samosebou

Ja mam uz asi 13 rokov Trek sport 60l , model patagonia.
Je jednoduchy, dobry chrbat, a je odolny. Keby mi ho na letisku uz ani neviem kde to bolo nenatrhli tak by bol jak novy:) Nejak som to zalepil kuskom cordury a sluzi dalej. Dal som za neho asi 3000 korun toho casu. Po tych rokoch mozem hodnotit- je to dobry batoh, bez zbytocnych blbosti.
V jednoduchosti je sila.
A mas slovensku znacku s tradiciou :)
Neviem ako vyzera sucasty model, asi to uz maju prepracovanejsie. Treba pozriet.

Juro TN

Pinguin Explorer. Odskúšaný na viacdňových výletoch "na ťažko" na Kaukaze. Ešte drobná poznámka, ak chceš batoh na nosenie vecí v prírode, tak sa vykašli na všetky špeciality a "vychytávky", ktoré ti pri reálnom využívaní budú na nič.

Peter61

ad Deuter Guide 35+
opravujem : nema pred bocnym vchodom popruh, ktory by to cele mal drzat pohromade. Je tam v hornej casti popruh na prichytenie lyze, trochu zavadzia zipsu, ale nie je na to, aby znizoval zatazenie zipsu.
YKK to isti

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov