Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Táborisko v sedle Tri kamene (U Tří kamenů)

Diskusná téma K článku: Táborisko v sedle Tri kamene (U Tří kamenů)

Odkedy som v roku 2007 objavil čaro Žalostínskej vrchoviny, chodievam sem veľmi rád. Páči sa mi tunajšia mäkko modelovaná krajina, kde sa striedajú lesy s lúkami posiatymi kopanicami. V jednej takejto osade mávam dosť často základný tábor, z ktorého vyrážam na viacdňové potulky. Počas jednej z nich som sa dostal do sedla Tri kamene. Tu, priamo v sedle, sa nachádza výborné miesto na táborenie. Okrem toho tu stojí menší prístrešok, ktorý rozširuje možnosť nocľahu v oblasti.

Lubo

Doplnil som zopár fotiek. Stav táboriska je nezmenený. Akurát chodníky sú preznačkované a pribudla pri prístrešku Zbojník žltá šípka Kamen 1898 Lichtenstein.
Len som prechádzal a vodu som neoveroval, či sa nejako zmenila situácia.

FunTTomas

ajka: vďaka za upozornenie. Opravené. Trochu sa podaril malý preklep v číselnom odkaze.

Ajka

Myslím, že tadiaľ nevedie červená značka z Hermanoviec na Šimonku :)

Boro

Kedysi tam boli iba tie tri kamene. Potom tam postavili jeden kríž .A aby si v nebi všimli, že i na druhej strane hranice chcú tiež protekciu, postavili aj druhý kríž. A teraz toto čudo a je po romantike. Ale čo sa dá robiť .

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov