Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Keď mi Rysy jednu struhli

Diskusná téma K článku: Keď mi Rysy jednu struhli

Niekedy na človeka doľahnú spomienky, veselé i nostalgické myšlienky. Mysľou zablúdim k príhodám, čo sa stali v minulosti, dobré i zlé. Každý má na to nejaký spoľahlivý spúšťač alebo podnet – ja tiež. Jeden z podnetov je pesnička od Michala Prokopa - Kolej Yesterday, ktorú mám celkom rád. Pesnička je stará aj 30 rokov a pekne sa pri nej spomína.

Vlado z NZ

pekné fotky,ˇaj článok,inak mne sa viac páči cesta na Rysy z poľskej strany. Udivuje ma, že ti najprv nikto nebol ochotný pomôcť, s tým som sa našťastie v horách ešte nestretol (ale zase som to ani nepotreboval)...

Vladimir Popluhar

Vlado - vdaka - presne tak, s údivom som sledoval ako ludia odo mna utekali. Ja viem, že to je realita dnešných dní a aj posledných rokov - AIDS, strach o nakazenie. Takže to v podstate chápem. pri tomto druhu by mi ale celkom stačila pomoc slovného charakteru. Trebars kde sa utrieť a nalepiť si leukoplast, aby som nevypadal ako príšera. Lenže ani toho sa dnes velmi nedostáva. Hlavne na dimenzovaných chodníkoch.

Sona

jj, lekarnicku s rukavicami, obvazom a termofoliou povazujem za zaklad.

Peter61

Vlado,
než som poslal ten maskérsky výkon o 9:19, skontroloval som si tie rukavice.

Vladimir Popluhar

Lekárnička bez rukavíc dnes nie je ani lekárnička. Inak najhoršie to bolo, že som mal slabý otras mozgu a motal som sa. Dôležité v tých chvílach je dostať aj psychické povzbudenie. Ani človek nevie ako to pomôže.

Peter61

vlado 10:14:
"motal som sa" = indikacia na istenie pri zostupe v exponovanom useku.
Ak vojaci nemali lano + vycvik, tak bolo treba zavolat HZS.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov