Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Maroko – Vysoký Atlas – Jebel Toubkal (4167 m)

Diskusná téma K článku: Maroko – Vysoký Atlas – Jebel Toubkal (4167 m)

Dlhšie sme sa s kamarátmi rozprávali o tom, že by sme radi v zime išli pojazdiť do nejakej exotickej lyžiarskej destinácie a často ako možnosť zaznieval Irán. Hlavne preto, že sa tam po dlhých rokoch politická situácia trošku uvoľnila a cestovať tam pre Európana nie je taký problém. Tiež preto, že nás lákala lyžovačka priamo nad hlavným mestom Teheránom s jeho kultúrnymi a apres-ski možnosťami. Keďže sme ale pri prípravách zhodnotili, že do Iránu by bolo potrebné ísť na dlhšie, celé by to stálo viac peňazí a aj plánovanie by bolo asi komplikovanejšie, zvolili sme ako náhradnú destináciu Maroko. Je to predsa len bližšie, moslimská krajina je to tiež, dá sa tam pomerne jednoducho lietať a hory tiež nie sú úplne nízke.

Ftakopysk

Ak by mal niekto doplnujuce otazky, rad zodpoviem, ak si budem pamatat :)

@adushka...dakujem :)

Adushka

Fajný článok Maťo, pekné čítanie a aj som opäť rada pokukala fotky, ktoré ma zaujali už vtedy po výlete na fb :)

Svatopluk Štěpánek

Krásny výlet. Maroko je pohĺadná krajina a naviac aj bezpečná . Škoda, že si tam už nezalyžujem, aj keď Váš opis priam človeka ťahá. A jedlo je prvotriedne- tažíny, kuskus a bastilla = kurací, mandlový pocukrovaný slaný koláč.
Mali ste super výlet.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov