Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Cesta hrdinov SNP: Veľká Javorina – Tren. Teplice

Pekm

bb55 presne to som sa s kamosom co sme isli SNP dohodol, ze jednak mam Trencin pochodeny uz viac krat a jednak sa trepat tymi cestami necestami, asfaltom v meste atd. som vobec nemal chut. My sme sa dohodli este pred zaciatkom cesty a tak aj urobili, ze sme v Kubrej zobrali pri kostole bus a odviezli sa do Drietomy :-D Isli sme smer BA ale urcite sa to da aj opacne.

Bb55

Tu cervenu znacku cez Trencin neviem aky talent vymyslel, o dost zaujimavejsia trasa je zist z kopcov nad drietomou k D1 x I61, odtial v Vahu az do opatovej a odtial zelenou, namiesto motania sa cez polia, obytnu stvrt, prakticky cele mesto prechadzat rusnou I cestou.

Kelt445

Presne. Tiez sme si vsimli, ze na useku v Cechach - boli same pristresky, niekedy aj na miestach kde by sme ich necakali, napr. pri polnych cestach. Do Drietomej sa smykalo dost, ale viac nam robil starosti ten polom a vyrubane stromy, lebo vacsinou to lezalo rovno cez znacenie.

Pekm

A este jedna vec ma na tomto useku zaujala. Dala sa tu porovnat pocetnost a kvalita pristreskov. Mozno len nahoda tohto useku alebo naozaj pravidlo ale oproti nam mali v Cechach pristresok skoro kazdu hodinku cesty. U nas niekedy aj tri a viac hodin bez akehokolvek pristresku alebo moznosti posedenia a oddychu pre bolave nohy. Neviem ci je to pravidlom ale v Cechach sa nam javilo ovela viac moznosti na oddych a relativne novych resp. vo velmi dobrom stave.

Pekm

My sme isli opacne a tam problem so znacenim nebol. Teda ale musim povedat, ze okolo hranic to bolo v maji ovela krajsie - teraz to fakt vyzeralo o hubu. Ked ste schadzali do Drietomej tak sa to muselo pekne smykat.

Rasfo

tu odbocku na trencianske teplice v trencine som tiez hladal uplne rovnako aj ked som tam siel na bajku. Najprv do lesa potom 10 minut na cintorine a nakoniec sme to vzdali sli kusok po hlavnej a napojili sa az na konci dediny :)

TomasD

Vdaka. Hlavne druhy den za Kubrou to uz bolo celkom "brodenie sa", ale stalo to za tych par kil blata na topankach navyse.

Boro

Prešiel som to pár krát, ale v takom blatisku veru nie. Ale ako vidno, všetko sa dá. Chválim vaše odhodlanie.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma