Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Wierchomla Mała – Bacówka nad Wierchomla – Runek

Diskusná téma K článku: Wierchomla Mała – Bacówka nad Wierchomla – Runek

Letná dovolenka 2017 sa nezaobišla bez turistickej návštevy Poľska. Je veľmi veľa zaujímavých miest, na ktoré sa dá za našou severnou hranicou ísť. A pomaličky si ich s potešením zbieram do turistického batôžka. Už dlhšiu dobu evidujem jednu lokalitu neďaleko hraníc, hneď za riekou Poprad. Odkedy postavili cez rieku Poprad v Mníšku nad Popradom cestný most, stala sa oblasť veľmi ľahko dostupnou. Rozhodol som sa navštíviť lyžiarske stredisko Wierchomla Mała. Áno, dobre čítate, lyžiarske stredisko v lete. A to preto, lebo sa nad ním rozprestierajú pekné horské lúky, z ktorých tuším pekné výhľady, a tiež je tam horská chata. Javí sa mi to ako celkom príťažlivá kombinácia na trávenie letného dňa.

Daulagiri

Hmm tie hory aj horské lúky vyzerajú pekne, ale pre mňa vzdialený kraj. No rád som si ho pozrel aspoň takto.

Dzakomoo

podľa mňa zlotými zaplatíš už len v pohraničných potravinách alebo krčmách.

Beta

Veľmi sa mi páči ako si to napísal, ale keď by náš Sanepid (sanitárna služba) uvidel tú mačku - umývačku riadu, ona by mohla mať problémy :-)). Mimochodom mám otázku: keď ste mali koruny, mohli sme u vás v prihraničných lokalitách platiť v zlotých. Veľmi má teší, že môžete platiť u nás eurami, ale či my môžeme u vás platiť zlotými ? Raz jedna pokladníčka v kníhkupectve hľadala na internete koľko zaplatím za lístok do Lysej Poľany, lebo som chcela kúpiť dve knihy a som nevedela či mi stačia eurá, ktoré som vtedy mala na lístok a dve knihy, nestačili, tak som zvedavá :-)

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma