Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma Priečne sedlo

TomXX

Komu vadí obmedzenie slobody (rozumej dodržiavanie nastavených pravidiel, ktoré určil prevádzkovateľ), môže slobodne odísť preč z tejto stránky :)

Jajo18

Tu je cenzura ako pred 89tym. Niekto moze vsetko a iny nie. Subjektivny pristup, toto su tie "vyhody" demokracie.

Leo

A čo tam Horis písal?

Technická poznámka: na weboch kultúrne spravovaných civilizovanými osobami som zaznamenal takú prax, že keď niekto vyhodnotil príspevok ako nevhodný, ten sa zbalil pod nápis „Príspevok prekročil pravidlá, ak ho chcete prečítať, kliknite sem“ a podľa úvahy návštevníka si ho tento mohol zviditeľniť, alebo ho preskočil. Nie ako tu, že ho sprosto zmažú. Technicky to asi problém realizovať nie je. Možno mentálne.

Horis

príspevok zmazaný pre nesúlad s pravidlami HIKING.SK

Leo

Nie, po tej rampe - zároveň sa ospravedlňujem lyžiarom čo to tade lyžujú ak by som im stopami narušil ich kruhy :)

Leo

Ešte info pre tých čo radi chodia po vychodených stopách: druhý deň som to prešlapal od Zbojníckej chaty na Kupoľu :)

Jjano

Ja som si to (po nedávnej debate tu na hikingu) v sobotu všímal, 100% ľudí čo som na hangu tam i späť stretol, malo nejaké mačky, ale nie všetci mali paličky.

Leo

no veď tak to vzniká, že cez deň to povolí a v noci zmrzne. Ináč požičovňa s mačkami a čakanmi by sa uživila aj pod veľkým hangom, čo tam boli za dobrodruhovia a -hyne v tenisôčkach a s (plne odôvodneným) smrteľným strachom v očiach, to by človek neveril že večer nikto z nich nebol na webe horskej služby. V hornej časti je svah v tieni a tam to bolo vymrznuté aj zavčasu popoludní.

Jjano

Bol som na Téryne v sobotu a cez Priečne sedlo tiahli desiatky ľudí... A aj vedľa, myslím že sa to volá Žltá lávka?, bolo dosť živo.

Bolo riadne teplo, tak hádam to povolilo (?). V každom prípade vrtuľu sme nevideli, tak hádam OK :-)

Leo

Posledných 15 m by sa super hodil. Predchádzajúcich +/-5 km zo Smokovca zbytočné závažie :) Pri dvoj- a viacčlenných expedíciách by sa to logisticky malo dať zvládnuť s 1 ks čakana na člena. Môžeš použiť ako slovnú úlohu pre kurzistov :)

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov