Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Slovenská 56-stka alebo od Burdy až na Gerlach 3.

SatelitHomer

jfk
podelil by sa s Oswaldom o ten zoznam. ja si tiež robím podrobnejší zoznam s prom. 200,300,500m (začínam od stredneho Slovenska)

+Iko+

:) Pali ďakujem za perfektné tipy a ciele, ktorá si plním... daj ich prosím všetky...ešte raz veľké ďakujem :)

Martin knor

Akurat pred tyzdnom som bol v Kovacovskych vrchoch. Ked zahnete od trate do dzungle a idete popri plote, pri prvej prilezitosti treba odbocit dolava a stupat hore strmym hrebienkom. Kedze ide o pomaly zarastajucu lucku, z celeho hrebienka su nadherne vyhlady JV smerom. A hore je na ostrohu akysi pomnicek. Okrem vyhladov tam teraz vsade po lese a na luckach rastie vela hlavacikov jarnych. Jednoducho parada.

Jfk

Vyborne. Chodim tiez na najvyssie kopce slovenskych pohori, ale pribalil som si k nim aj vsetky kopce s aspon 200 metrovou prominenciou. Niektore ma dostali na uzasne miesta, kde by som sa inak nepozrel (napr. Pavlovsky vrch na planine Dolny vrch). Tych je v mojom zozname 256, takze je co robit na niekolko rokov :)

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma