Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma Veľká studená dolina

Diskusná téma Veľká studená dolina

Ahoj, prosím nevie niekto aké sú aktuálne podmienky? Chcela by som ísť cez víkend na Zbojníčku (po modrej). Stačia mačky? Vďaka za všetky príspevky!

Sona

Pre porovnanie pripajam Slavkac pred tyzdnom a dnes, topi sa to pred ocami.

Peter61

marrley :
zidu sa aj palicky s velkymi kotucikmi. VSD bude prechodena, ale asi tiez nic moc. V lese je aj lad, takze treba davat bacha, tam by sa hodili aj tie retiazkove protismykove navleky..

Od nedele je to uz makke, od Bieleho pl. na Brncalku sme sli hodinu, naboso som zapadal po ..... .

Sona

Ahoj, sneh sa velmi rychlo topi, nemrzne ani v noci. Je rozmoceny a ja som sa predvcerom v Malej Studenej doline prepadla do pol tela tak, ze som sa nevedela sama z tej jamy dostat. Vyssia cast dolin je este lyzovatelna, konkretne tu asi 5 minut nad Zamkovskeho chatou to uz ide. Pre pesiaka ale trapenie, mozno tak so sneznicami.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma