Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Nižná Revúca – Zvolen – Kalište – Podkonice

Diskusná téma K článku: Nižná Revúca – Zvolen – Kalište – Podkonice

Ten pľuhák opäť nesklamal a svojím vytrvalým, neúprosným pípaním ma ťahal zo sladkých driemot. Potrebný a nenávidený zároveň – budík. V chalupe vyhaslo už pred polnocou a do drevenice sa opäť vkradla na pár hodín vyhostená zima. Neveľmi ochotne som opúšťal teplé hniezdočko. Len pár sekúnd v studenej izbe stačilo na dokonalé precitnutie; tu už aj káva bola zbytočná. Rýchlo som zjedol skromné raňajky, zakončené niekoľkými hltmi becherovky. Sparťanské ráno na chalupe som zakončil krátkym pobytom na latríne.

Daulagiri

Pekný prechod Rado, zvolenský hrebeň už mám v nohách a taktiež v zime, ale tie končiny južne od Donovál ešte nie. Mám však v hlave trasu cez Kalište ale na jar a s pokračovaním na Šachtičku. Tento rok mi to zasa nevyšlo, ale raz určite.

Sona

Velmi pekna vyhladova trasa, vacsinu mam prejdenu,s vynimkou Pri Javore - Vysoka. Kaliste mi chyba do zbierky, lebo akosi vzdy skoncim na tej zelenej smerom na Sachticku. Kazdopadne Zvolen a Maly Zvolen su uplne top a do Bully chodim obdivovat mieste dvojdrevenice a presklene verandy.

FunTTomas

škoda, že si nestihol prejsť aj samotné Kalište, lebo je tam zaujímavo urobený náučný chodník resp. infotabule.

Zabka

Rado pekný článok o zaujímavej lokalite:)

Baranček

Zvolen,Kalište,Podkonice mám tiež v nohách aj keď nie v jeden deň je to v mojom domácom okruhu.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma