Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Chorvátsko – ostrov Pag – Sveti Vid z Bošany

Diskusná téma K článku: Chorvátsko – ostrov Pag – Sveti Vid z Bošany

Dnešným článkom výrazne vybočím zo zabehnutých koľají vyhliadkových miest východného Slovenska. K jeho napísaniu ma inšpiroval tunajší článok „Chorvátsko - na najvyššie body ostrova Pag“ z decembra minulého roka, popisujúci južný výstup na Sveti Vid, najvyšší vrchol chorvátskeho ostrova Pag. Ako autor spomína, existuje trasa výstupu zo severnej strany a práve tou sme na Sveti Vid vystúpili počas pobytu na Pagu v roku 2011. Napísať o tom kratší článoček ako doplnok k vyššie spomínanému mi postupne prišlo ako dobrý nápad.

BorisK

Vďaka za článok, fotky a video, pripomínajúce mi krásne chvíle dovolenky na Pagu pred najmenej 10 rokmi
. Páčilo sa nám, že pláž, na ktorú sme chodili, bola do otvoreného mora. Vtedy sme počuli, že more v okolí Pagu je o niečo slanšie, ako v iných častiach Jadranu.

Zdenči

Dakujem za doplnenie mojho clanku:-) Pag je pekny ostrov

Sona

Vyzera to uzasne, pridavam si do zoznamu cielov. Vseobecne sa mi Chorvatsko velmi pozdava na turistiku spojenu s obcasnym zbehnutim k vode. Len uprostred leta je to asi na zhorenie, lebo tamojsie kopce mi pripadaju velmi suche. Ale vidim, ze ste to prezili :)

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma