Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Wei?see Gletscherwelt - Uttendorf

Diskusná téma K článku: Wei?see Gletscherwelt - Uttendorf

Ráno o šiestej ma zobudil lejak. Posledný deň môjho výletu do oblasti Hohe Tauern, plány veľké – počasie mizerné. Keď som sa o ôsmej donútila konečne vyliezť z postele, čakal ma na terase neuveriteľný pohľad na to, ako rýchlo sa môže a mení počasie v Alpách. Smerom ku Krimmlu bolo vidieť jasnú oblohu, kým vrcholce okolo Kitzsteinhornu boli v oblakoch a dažďovom opare. Všetko sa to „lámalo“ priamo pred našou chatou vo Walchene. Otvorila som notebook, vygooglila radarové snímky a tie mi vyčarili úsmev na tvári.

Private

My sme sa odtial prave vratili - pockali sme si na 23.6., prvy den prevadzky lanovky. Hore su este velke snehove polia, ale rychlo sa rozpustaju. Uz aj len samotny 2,5- hodinovy okruh okolo priehradneho jazera Weisssee je nezabudnutelnym zazitkom pre kazdeho. A kto ma ambiciu na vrcholy, tomu treba vrelo doporucit Medelzkopf.

Kofoluska

Ano, pri WeissSee by mala byt feratka. Ale az tam sme sa bohuzial nedostali. No idem do Mitersillu teraz 4.7. na par dni s manzelom a synom - mam v plane sem ist znova. A trosku viac turistikovat. Je tam fakt nadherne. :)

Martin knor

Kdesi pri jednom z tych jazierok ma byt atraktivna feratka. Uz som to nasiel. Je to pri Weisensee a vola sa to Kristall Klettersteig.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma