Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Oščadnica – Javorské – Tri kopce – Skalité

Diskusná téma K článku: Oščadnica – Javorské – Tri kopce – Skalité

Oščadnica je známa kysucká obec kúsok od Čadce. Je východiskom predovšetkým pre túry na Veľkú Raču. Ja som sa však rozhodol, že tento raz skúsim ísť opačne, do Skalitého. Teda, pôvodný plán bol presne naopak, keďže v Oščadnici som mal auto a je lepšie najprv ísť autobusom a potom sa k autu vracať. Lenže autobus mi ufujazdil, práve keď som pri námestí zaparkoval. Zlé načasovanie.

Janabilesova

Aj nám sa konečne podarilo zavítať do tejto lokality. Malebné lazy. Až na Javorské sme nešli, niekedy v lepškom počasí. Tí, ktorí to hore vytiahnu na bikoch - nie elektrobikoch - klobúk dolu :=). Pri zastavení nad Vyšnými Kubušovcami pribudol drevený vytesaný totem. Určite sme tu neboli naposledy a ešte sem prídeme...

Dušan Šrenkel

Zdravím, tá žltá značka prechádzala pôvodne cez chodníček okolo spomínanej chalupy. Avšak na žiadosť majiteľov sme ho preznačili na spomínanú zvážnicu.

Tono

Tak toto bola moja uplne prva sneznicova tura pred XYZ rokmi :) Akurat ja som isiel opacnym smerom a z razc. Javorske som pokracoval nie do Oscadnice, ale dalej po cervenej do Cadce.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma