Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma zánět šlach

Diskusná téma zánět šlach

Prosím o radu, poku máte někdo zkušenost se zánětem šlach na spodní části holeně. Po dvou cca 25 km túrách jsem dostala zánět šlach na spodní části holeně. Po 3 týdnech nechodící sádry je při normálním pohybu bolest minimální, nicméně přetrvává otok a tvrdá boule. Mám zatejpované, řekla bych, že to moc nepomáhá. Neporadíte někdo z vlastní zkušenosti co s tím? Mastičky, obklady apod. Případně za jak dlouho s tím můžu alespoň na kratší túrku či na kolo?

Jjano

Jarmila, pri všetkej úcte, toto nerieš na internetoch, ale so svojim lekárom. Každý z nás má úplne iné telo, úplne iné správanie a úplne iné skúsenosti. Doktor internet je to najhoršie, čo môže byť.

TomXX

Oddych, strečing, mastiť nejakým NSAID (Flector, Voltaren, Veral). Ak sa to po týždni nezlepší, lekár. Záťaž potom postupne navyšovať, najskôr rovinka, neskôr kopce. Dostať sa z toho môže trvať aj 2-3 mesiace.

Peter61

:-)
Jarmila, ak to cislo 61 je druhe stvorcislie roku narodenia, tak treba ratat s tym, ze taketo serepeticky sa liecia uz dlhsie ako za mlada.
Ak si niekde v dzungli, tak si to masiruj nejakou mastickou a nech ta domorodci odnesu k nejakemu doktorovi, najlepsie MUDr. jjaano je kus mladsi, ale ma pravdu.
Ak si niekde v dosahu zdravotnej starostlivosti v Cechomoravii, tak sa zver do starostlivosti miestnym samanom. A je stvrtok, zazraky este su
motolkomix.cz/komix/366

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov