Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma zánět šlach

Diskusná téma zánět šlach

Prosím o radu, poku máte někdo zkušenost se zánětem šlach na spodní části holeně. Po dvou cca 25 km túrách jsem dostala zánět šlach na spodní části holeně. Po 3 týdnech nechodící sádry je při normálním pohybu bolest minimální, nicméně přetrvává otok a tvrdá boule. Mám zatejpované, řekla bych, že to moc nepomáhá. Neporadíte někdo z vlastní zkušenosti co s tím? Mastičky, obklady apod. Případně za jak dlouho s tím můžu alespoň na kratší túrku či na kolo?

Peter61

:-)
Jarmila, ak to cislo 61 je druhe stvorcislie roku narodenia, tak treba ratat s tym, ze taketo serepeticky sa liecia uz dlhsie ako za mlada.
Ak si niekde v dzungli, tak si to masiruj nejakou mastickou a nech ta domorodci odnesu k nejakemu doktorovi, najlepsie MUDr. jjaano je kus mladsi, ale ma pravdu.
Ak si niekde v dosahu zdravotnej starostlivosti v Cechomoravii, tak sa zver do starostlivosti miestnym samanom. A je stvrtok, zazraky este su
motolkomix.cz/komix/366

TomXX

Oddych, strečing, mastiť nejakým NSAID (Flector, Voltaren, Veral). Ak sa to po týždni nezlepší, lekár. Záťaž potom postupne navyšovať, najskôr rovinka, neskôr kopce. Dostať sa z toho môže trvať aj 2-3 mesiace.

Jjano

Jarmila, pri všetkej úcte, toto nerieš na internetoch, ale so svojim lekárom. Každý z nás má úplne iné telo, úplne iné správanie a úplne iné skúsenosti. Doktor internet je to najhoršie, čo môže byť.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov