Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Orlie skaly a Klenová z Pustej Vsi

Diskusná téma K článku: Orlie skaly a Klenová z Pustej Vsi

Klenová je najvyšší vrch Brezovských Karpát, priťahovala môj zrak už dávnejšie. Keď som potom náhodou narazil na informácie o obnovení hrobu mladého baróna von Wattenwil nad Pustou Vsou, bolo rozhodnuté o najbližšej túre, lebo tieto dve pozoruhodnosti sa dajú pekne spojiť do jednej túry.

Pipin

Bol som hádam na všetkých miestach, ktoré v článku spomínaš. Na Klenovú sme šli už všetkými možnými cestami a prťami. Neobvyklá lesná krajina bez turistov. A tej zveriny čo tam je.

PaliT

Ďakujem za ohlasy.

Martin: Klenová sa oplatí, aspoň teda J vrchol, tam by som možno aj klobásku na opekanie vzal, výhľad na východ je skvelý. Lančár a príslušenstvo je už v poradí plánov.

Beta: tento článok bude mať voľné pokračovanie, v systéme už je dvojdňovka z Brezovej a teraz som pridal niečo z okolia Sološnice. Aj by som ti robil virtuálneho sprievodcu v MK, lebo naháňať sa mi za takou čipernou turistkou s vyplazeným jazykom nechce :)

Tomka: určite sa sem oplatí prísť, odporúčam aj Veľkú pec, tam som bol pred 2 týždňami na bajku.

Tomka

Veľmi príjemné čítanie.
Túto časť Malých Karpát ešte nepoznám, ale verím, že raz...

Beta

Pali, napíšem ešte raz: veľmi sa mi páči ako píšeš, lebo píšeš aj od seba, svoje myšlienky a názory. Tak bolo to pre mňa veľmi príjemné a zaujímavé čítanie, hoci príliš krátke :-). Môže si človek pri čítaní o tejto vašej túre oddýchnuť :-). Lokalitu ešte nepoznám, chystám sa na Malé Karpaty v septembri.
ps. priznám sa, že som neprečítala Tvoj článok o Tichej a Kôprovej doline lebo je cyklistický. Prepáč, ja veľmi nemám rada bicykel. Na bickykli môžem ísť len ak cesta vedie dolu a nemusím pedálovať.

Martin knor

Na Klenovej som bol pred cca 30 rokmi. Stveral som sa tam cernicim a vrchol bol komplet zarasteny. Mozno sa tam oplati vyliezt opat.
Inak, v okoli sa (okrem Velkej a Malej Pece) oplati prejst velmi peknou Lancarskou dolinou.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma