Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Turistické topánky Hanwag Tatra Light GTX

Diskusná téma K článku: Turistické topánky Hanwag Tatra Light GTX

Horúcou novinkou Hanwagu pre letnú sezónu je odľahčený model odvodený od populárneho modelu Tatra, ktorý aj na tomto webe patrí medzi najčítanejšie články o vybavení. Hoci prívlastok Light pri zavedenom mene môže vzbudzovať dojem, že ide len o verziu existujúceho modelu, je to od základu nová topánka. Je síce určená do rovnakého prostredia, no pre jednodňovky alebo turistiku od chaty k chate s ľahkým batohom.

Atalienka

Pred mesiacom som si kúpila Hanwag Lady, celé hnedé, nie letné. Otestované boli na celodennej túre Ploská - Borišov. Nemala som odtlačené nohy, boli príjemne pohodlné, trošku oproti Lowa sa mi zdali ťažšie.

Lubo

Peťo,kukni kde je tieň :-) takže nie bočné ale svietilo zhora.

Peter61

Lubo,
pri takomto amaterskom foteni topanok je bocne slnecne svetlo veeelmi dobra vec na dezen podrazky.

Lubo

Slnko bolo bonus. Bol som rad, ze som nezmokol. Teda zmokol, ale az na zaver tesne pred Novym Smokovcom.

Vladeno

O hanwagoch začínam trošku uvažovať skrze môj halux, sa mi zdá, že som kdesi čítal, že šijú i širokú obuv na to určenú. Ale keď sa furt neviem rozlúčiť s desaťročnými eskejpmi.

Vladeno

Ľubo... :-) Som čakal hocičo, ale toto ma dostalo. :-)

Lubo

Ono tam nieco ako climbing zone je, avsak topanky su dost makke, takze to nie je to prave do skalneho terenu, kde by si potreboval pouzivat climbing zone.

Nech sa paci, tu je pata:

Vladeno

Oné, a jaký to je konzervatívnejší turista? :-)

Peter61

:-)
brnkacka, na razcesti zlata/cervena nad Hágami pri Batizovskom pl. su sipky na skale . Furtkotska ma sipky na stresniku z kmena.
Btw. r.2005 sme v ramci pokalamitnej brigády prerezavali kosovku od Velického m. po Batizovské pl. Odvtedy uz to zasa prerezavali.

Qeci :
ta podrazka na spicke vyzera skoro celkom ako Climbing zone, ale patu nevidim, ani u vyrobcu
hanwag.com/…/?sku=40477614166…

Lubo

Dobry si :-) Som myslel, ze si to spoznal podla titulnej fotky. Inac ta zlta od Velickeho mosta po razc. pod Suchym vrchom je celkom fajna (okrem useku po asfalte). Pekne vyhlady a nie je velmi frekventovana. Take mam rad.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma