Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Šípska Fatra: Kečky a Radičiná z Komjatnej

Jiku2

no ja kdysi driv si treba zrovna tu Oravskou vrchovinu prochazel a byl jsem z ni nadseny. velmi malebny kout Slovenska. chce to ale slunecni svit at ty louky vyniknou :) po vsech tech strmych kopcich a skalach, co me cekaji v te šípské casti Fatry a na Choci, si chci tu trasu takto zpestrit.

Jiku2

a to tak byva, clovek si precte nejaky clanek, uvidi fotku a je vymalovano. musi vyrazit :)

Jiku2

Tak nakonec jsem to vzal vice napřímo. Na Kecku jsem vyrazil z Komjatne nekde od pošty a po povinne prohlidce "Zvonice" jsem to vzal rovnou nahoru (mapy.hiking.sk/?trasa=oA7UO).
Cesta prudka, ale snadno pruchodna. Dokonce tam byla pesinka od jinych, dobrodruznejsich turistu:)
Z Radičine jsem sel po hrebenu pres Tlstou horu, odkud jsem sebehl do sedla nad Studnicnou. A taky, v poho schůdné. Z Radicine jsem se chvili prodiral, ale po chvilce jsem narazil opet na pesinku, ktera kopirovala hranu hrebene a schazela i dolu do sedla. V techto mistech se ale ztracela vzhledem k balvanitejsimu terenu se spoustou skalek. Na prostrednim vrcholku tohoto hrebinku je hezke vyhledove misto smerem na vychod (mapy.hiking.sk/?trasa=QTqIR)

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma