Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Šípska Fatra: Kečky a Radičiná z Komjatnej

Lesoň

Zdravim dnes sme prešli podľa článku časť trasy, na Kečky. Žiadne huby, ani medvede????. Príjemná prechádzka, skalné mesto v Studnicnej ako v Dolomitoch!

Daulagiri

Pred 10-timi rokmi som šiel z Ľubochne cez hrebeň Havrana na Ostré, potom cez Švošov do Komjatnej a Studničnej a cez Radičinú do Rybárpola. Bolo parádne jesenné inverzné počasie a tie končiny sa mi neskutočne páčili. Boli také neokukané, neznáme a fakt veľmi atraktívne. Snáď sa sem ešte dostanem a prejdem si aj niektoré nové chodníky. Vďaka za zaujímavé tipy Maťo.

Tomka

Jéj, Šípsku Fatru mám veľmi rada. Dvakrát sme boli v Ružomberku na dovolenke a pekne sme sa tam pomotali a neskôr tam priviedli aj dva turistické oddiely.
A Hlavačky sú fakt parádne, oplatí sa tam ísť.

FunTTomas

Šípska Fatra od Žaškovského sedla po Dubovské lúky pod Čebraťom je tak málo navštevovaná a pritom je to veľmi atraktívne územie a veľmi dobre dopravne dostupné... V posledných rokov vzniklo veľa nových trás, tak sa dajú pekne kombinovať rôzne okruhy. Švošovčania urobii náučný okruh svosov.sk/…/virtualny-svosovs… a Hubovčania taktiež náučný okruh tramphubova.sk/?page_id=171.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov