Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: GSB: Hviezdoslavova horáreň – Rabka Zdrój

Diskusná téma K článku: GSB: Hviezdoslavova horáreň – Rabka Zdrój

Kamarátom sa minuloročné putovanie po Hlavnej beskydskej magistrále (Główny Szlak Beskidzki /GSB/) veľmi páčilo a tak som bol vyzvaný, aby som na tento rok naplánoval jeho pokračovanie. Dohodli sme sa opäť na víkende + tri dni dovolenky a plány kolegov v práci na dovolenky rozhodli, že to bude od 1. 6. 2018. V marci som sa pustil do ťažšej časti a to zháňania ubytovania na trase Oravská Polhora – Červený Kláštor. Najviac mi dalo zabrať zohnanie ubytovania v Krościenku nad Dunajcem, ale po desiatkach telefonátov a SMS–iek, sa mi podarilo zohnať všetkých päť nocľahov pre šesť ľudí. V piatok 1. 6. sme po práci napokon do vlaku nasadli piati.

Miroslav Svitek

Bol som mimo internetu a tak reagujem až teraz. Chcem upozorniť na jeden moment z chát PTTK. Všade sme videli oznam, že boli inovované z prostriedkov EÚ - zelené chaty. Čo na to vedenie KST?

Zivan

bulat: úplný súhlas, aj keď na trase GSB sa mi páčilo aj nové, moderné schronisko Markowe Sczawiny pod Babiou horou (len tam nesmie byť veľa ľudí ako to dosť často býva).
Schronisko na Hali Krupowej má však naozaj tú pravú, nefalšovanú atmosféru horskej chaty.

Bulat

Schronisko na Hali Krupowej považujem osobne za jednu z najkrajších turistických chát v Poľsku...

Martin knor

Ku koncu trochu menej zaujimave, ale zaciatok bol celkom pekny. A to nielen vdaka pocasiu :-) .

Tomka

Pekné putovanie.
Babiu horu mám rada a dokonca sa mi páči aj ten zostupový chodník - keď vyjde počasie sú to nádherné výhľady.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma