Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Poldňovka polhrebeňom Braniska a Bachurne

Ade.e

Pali, nieje zac, tieto lokality stoja aj za pesiu navstevu, nielen ako prejazd. :) A snad bude aj ten gulaty clanok.
Drevena hojdalka na Smrekovici? TAk to aby som sa siel na nej pohojdat.
Martin, to je aspon na 3dnove volno. 2 dni hrebenom a pol dna na cestu tu aj spat. Kazdopadne sa oplati.

Daulagiri

Tak v podstate totožnú trasu mám v týchto pohoriach v pláne aj ja, ale chcel by som začať južnejšie a prejsť si aj masív Sľubice aby som mal hrebeňovku Braniska kompletnú. Len je to už pre mňa pomerne ďaleko táto lokalita a treba mi viac voľna. Snáď to raz vyjde. Ale v posledných rokoch som čítal s týchto končín viac článkov tak už len čakám na vhodnú konšteláciu hviezd :-)
Inak tá hojdačka na vrchole to už je riadny luxus...

Topper

Na smrekovici pribudla drevena hojdacka z masivneho dreva myslim od lesnikov z nedalekych Polanoviec? Je tam tych "objektov" na vrchole uz dost, taka slovenska rarita, ale nech to vyzera ako vyzera, na hojde sa po vystupe velmi dobre sedi a kocha vyhladom na juznu cast braniska a spis. Veru tazko sa mi vstavalo, ked som mal ist prec :-)

PaliT

Tu som nikdy neturistikoval, ale veľakrát som pri prejazde sedlá uvažoval nad tým,čo to tu vlastne je, tak mám teraz odpoveď, tak vďaka.
A už viem aký článok dám k príležitosti nejakých “guľatín”. ;)
(Včera išiel #63).

Ade.e

V pohode, ja tiez neviem ci budem moct, len ked chces mozes dat avizo.
Ale som zvedavy na clanok.

Martin knor

Heno, rad sa ozvem. Zatial vsak netusim, kedy mi to vyjde. Posledne som tam bol pocas zrazu VHT, ked malo byt v Tatrach horsie pocasie.

Ade.e

Mato, ked tu pojdes, kludne sa ozvi, byvam nedaleko. :)
Tomka, Branisko a Bachuren su naozaj nadherne, do tej tury, o ktorej je tento clanok, som chodil tak vselijak a nejake znacky ma nezaujimali. Ale potom som to zacal takto "profesionalne"- znacene. Vtedy som nechyroval, ze bude nejaka patdesiatka. Uvidime, co zivot prinesie dalej..

Martin knor

Ahoj. Tu cast od Lacnova po sedlo Mindzova (bez odbocky na Maguru) som siel pred necelym mesiacom. Len mna zaujimali skor dve rokliny ako vyhlady :-). Clanocek je uz v redakcii. Pomedzie Braniska a Bachurne je pekne, este sa tam volakedy vratim kvoli hradu, jaskyni a zaistenemu chodniku na Boldogan.

Tomka

Peknú lokalitu si si vybral na "päťdesiatku".

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma