Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Karnské Alpy - Hoher Trieb a Mauthen Klamm

Diskusná téma K článku: Karnské Alpy - Hoher Trieb a Mauthen Klamm

Druhú polovicu výletu do Karnských Álp som strávil neďaleko Kötschach-Mauthen. Po adrenalínovej Via Alta na Trogkofeli som si ďalší deň potreboval psychicky oddýchnuť. Vybral som sa preto nenáročnou cestou na Hoher Trieb. Záverečný deň som išiel do parádnej rokliny Mauthen Klamm a prvýkrát v živote som absolvoval canyoning. Vody bolo v potoku Valentin Bach v polovici júna dosť, tak som si prechádzku užil.

Martin knor

Uf, je to trochu dalej, ale jeden nikdy nevie, kam ma to zaveje.

Private

Sice off-topic v tomto vlakne o Karnskych Alpach, ale ak sa Ti Martin brodive tury tak zapacili, ako opisujes :-) a mal by si niekedy cestu do Sierra Nevada v Spanielsku, tak urcite nevynechaj tuto spickovu brodivu turu kanonom Rio Chillar:
nerja-turismo.com/…/rio-chill…

Sona

Velmi zabavne si podal popis tej tokliny a o Tvojom turistickom obleceni ani nehovorim :)

Martin knor

No, ano. Keby som mal nahradnu koselu ... Ale hoci som bol autom, ziadnu nahradnu som nemal. Zato pyzamo vlacim so sebou aj ked idem pod stan. Dobre sa vyspat je dolezite.

Daulagiri

Hmm zaujímavé že ten prechod rokliny tam je ponechaný s brodením. A zaujala ma aj zmienka o pyžame, o takomto kúsku turist. oblečenia som ešte nepočul :o)

Martin knor

To veru hej. Prechod Mauthen Klammu bol pre mna jeden z najsilnejsich turistickych zazitkov.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma