Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K fotke: Štiavnický sprievodca

Diskusná téma K fotke: Štiavnický sprievodca

Na Paradajse ma 20 minút pred východom slnka zobudilo štekanie psov. Ešte som ani nevystrčil nos zo spacáku, no zvučný brechot mi napovedal že to nebudú žiadne malorážky ale poriadni dunčovia. Dáš pokoj máš pokoj zafungovalo a keď si ma ovoňali a prišli na to že im nechcem ukradnúť teritórium šantili ďalej. Čuvač sa po čase stratil no husky zarvatý s nemeckým ovčiakom sa ma držal ako kliešť. Skúšal som aj zvýšiť hlas, dohováral nech sa vráti domov, nič nepomáhalo, šiel som mnou až ku sedlu Krížna. Podiel na tom že sa tento dobrák s dušou dobrodruha rozhodol že budem jeho človek malo isto aj to že sa mu ušlo trochu z mojich raňajok a pomoc pri zbavení sa troch kliešťov ktorí cudzopasili pri jeho ňufáku. V sedle Krížna vbehol do dvora chaty resp. majera. Miestnym som vysvetlil ako som k nemu prišiel a zároveň ich požiadal aby sa o neho postarali resp. ho vypustili niekde pod Paradajsom. Dúfam že sa mu dobre vodí.
Táto diskusia je k fotke na turistickamapa.sk

Tono

Mal by to byt pes z majera nad Ottergrundskym jazerom. Rano byvaju vypusteny.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k fotke: Ako na Marse Pavol tak si aj ty bol v tom čase v teréne. Výhľady nám veru nevyšli. No bolo mi to zláštne čo sa to deje, až kým som okolo 9 ráno čítal, že po rokoch opäť dor …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Matobee k fotke: Zachádzka Bol som tam síce len raz v apríly, ale rovnako ma toto miesto silno zasiahlo. Podľa mňa sa naň nechytá ani blízka Kojšovska. Skutočne úžasné a pre mňa top miest …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Adina k fotke: Biela skala Ďakujem za upresnenie, domáci vedia najlepšie :-). Potešilo ma, že v tých vzdialených som sa nemýlia. Ešte mám nejaké restíky v okolí, teším sa na ich návštevu.

+ 2 ďalšie príspevky

Komentár

Paulovič pali76ZM k fotke: Znievske výhľady To hej. Počasie nám nevyšlo moc ideálne, ale výhľad zo Znievu je očarujúci. Chystali sme sa sem už pár rokov a tak nám tá oblačnosť až tak nevadila.

+ 2 ďalšie príspevky